onsdag 12 december 2007

En bedragande clown på nattvandring!


Man brukar tala om eldsjälar. Människor som offrar tid, vilja och styrka för att göra något gott åt samhället på ideell basis. Nattvandrare är exempel på dessa. Ofta är det föräldrar som visar sig ute om kvällarna – en vuxen närvaro när unga gäng stryker längs med väggarna.

Men nu ska ni få höra.

Idag har nämligen Fredrik Reinfeldt gjort samhällstjänst - på en moderats vis så klart!

Statsminister Fredrik Reinfeldt såg fram emot "en rolig kväll" när han på onsdagskvällen nattvandrade. Däremot förklarade statsministern för medieuppbådet innan han vandrade iväg att "jo, det finns en tendens till ökat alkoholintag och en oroväckande våldsanvändning bland ungdomar".

Grattis Reinfeldt!

Jag antar att moderaternas nerskärningar på alla sociala områden förbättrar ungdomars förutsättningar, enligt moderat retorik. Jo, vi vet. Moderat retorik och logik går inte direkt hand i hand.

Men strunt i det för en sekund. Reinfeldt har ju nattvandrat. Han har ju varit ute i förorten. ”Bland de stora hyreskomplexen?”, tänker ni? Nej, i den moderata förorten. Reinfeldt nattvandrade bland andra tonårsföräldrar – i Danderyd!!! Danderyd, där största delen av arealen omfattas av fashionabla villakvarter och de borgerliga partierna
har en överväldigande majoritet.

Tack för din insats Reinfeldt. Kul att någon håller koll på ungdomarna i Danderyd så att inga flaskor Cristal slängs på grannens tennisbana.


Inga kommentarer: