fredag 13 juni 2008

Kära besökare!


Sommaren är här och temperaturen ökar. Inget fel med det. Men tyvärr har Reinfeldt ordnat så att inflationen också ökar – så det blir en dyr sommar. Men låt oss inte bli sura och nedstämda för det. Det är ju ändå sommar och högerregeringen skall inte svärta ner den!

Även om de politiska aktiviteterna vid Örebro Universitet med ÖSSK tar lite sommarlov så försätter oppositionspolitiken på stranden, vid uteserveringen eller varför inte på flyget till solen.

Efter sommaren och vid terminsstart är det nya tag som gäller. Då kommer ÖSSK få en ny hemsida/blogg då jag inte längre kommer att pyssla med denna blogg. Lägger upp en länk till den nya hemsidan/bloggen även på denna blogg när den nya bloggen/hemsidan är skapad. Då är det alltså den nya hemsidan/bloggen som kommer att vara ÖSSK:s ansikte utåt och ersätter därmed denna blogg. Denna blogg kommer dock att ligga kvar, men med tydlig hänvisning till nya hemsidan/bloggen.
(Hur många gånger nämnde jag ordet "blogg" i det stycket egentligen?)


Fram till terminsstart kommer denna blogg vara inaktiv.

Trevlig sommar!

/ Calle

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Calle! Jennie B här s-student i ÖSSK. Vi har pratat på några möten om att jag kanske ska ta över bloggen men det blir aldrig av. Hur går det med denna blogg? står den på dig personligen? hur gör djur? skriv gärna om du vill avsäga dig bloggansvaret o ge det till mig istället!MVH Jennie