fredag 1 februari 2008

Hätsk debatt i SVT Godmorgon


Det blev en hätsk debatt i SVT Godmorgon när Mats Odell (kd) Thomas Östros (s) rök ihop om statliga utförsäljningen. Odells hantering av våra pengar är en mardröm som bara fortsätter…

Låt oss be till högre makter att Odells tid i regeringen och riksdagen är över efter valet 2010. Men då är tyvärr skadan redan gjord.



4 kommentarer:

Catti Ullström sa...

Kan vi inte be att han får gå lite tidigare än så? Allt mannen rör i blir ju förstört. Som gröna fingrar fast tvärtom, och med Sverige istället för med växter...

ÖSSK sa...

Till Catti.
Kan inte annat än hålla med... Han är en otrolig dålig trädgårdsmästare. Snart har han tagit död på alla våra gemensamt ägda träd och växter! Fin symbolik =)
/ ÖSSK

Anonym sa...

Såg debatten och jag blir sååååååå trött!!! "ska staten äga spritfabriker" bla bla bla. Bullshit! Mats Odell låtsas komma här med någon slags moralpanik. Självklart ska staten äga vinstdrivande företag. Mer pengar till statskassan är aldrig fel och det är framtida vinster som Mats Odell rear ut på kapital marknaden. Det krävs väl ingen ekonomexamen för att räkna ut att det lönar sig för staten och medborgarna att behålla vin och sprit. Nä, vad som är omoraliskt är att sälja våra gemensamma tillgångar!!!

ÖSSK sa...

"Såg debatten och jag blir sååååååå trött!!! "ska staten äga spritfabriker" bla bla bla. Bullshit! Mats Odell låtsas komma här med någon slags moralpanik. Självklart ska staten äga vinstdrivande företag. Mer pengar till statskassan är aldrig fel och det är framtida vinster som Mats Odell rear ut på kapital marknaden. Det krävs väl ingen ekonomexamen för att räkna ut att det lönar sig för staten och medborgarna att behålla vin och sprit. Nä, vad som är omoraliskt är att sälja våra gemensamma tillgångar!!!"

Vad ska man säga? Men kan inte annat än hålla med varje ord. Utförsäljningen av våra gemensamma företag till utländska kapitalister är ett misstag av gigantiska mått!